Entrevista | Jordi Perarnau Guillemes És el primer any que feia la Hivernal

«El traçat és molt maco, per als que ens agraden els corriols»

Jordi Perarnau

Jordi Perarnau / G.C.

Gemma Camps

Gemma Camps

Jordi Perarnau Guillemes té 36 anys i és de Puig-reig. Ahir va ser la primera vegada que va participar en la Hivernal.

Què el va animar a apuntar-se a la Hivernal del Bages?

Tenia companys que la feien amb els que sempre fem pedalades pel Berguedà i el Bages, i aquesta m’esqueia bé i per això m’hi he apuntat. 

I com ha estat l’experiència?

Bé. Molt guapa. Ja havia sentit que per aquí Santpedor hi havia corriols molt guapos i la veritat és que ens ha agradat molt. He anat amb els companys que sí que venen cada any i jo era el primer any i m’ha agradat. La veritat és que sí. El traçat és molt maco per als que ens agrada el tema corriols. 

I cada any és diferent...

Sí, però hi ha vegades que vas a llocs on els corriols són més pedregosos, que no són tan polits i tan macos, i la veritat és que els d’aquí estaven molt bé. 

Hi ha algun tram que hagi gaudit especialment?

Sí, el que passa és que no et sé dir el nom perquè no me’ls conec. De fet, no ha estat un lloc concret sinó que n’hi havia bastants que eren molt guapos. Per repetir.

Habitualment fa curses organitzades com aquesta?

Sí. 

Hi ha trobat alguna cosa que li hagi cridat l’atenció?

Per la banda positiva, sí. Els avituallaments estaven molt bé perquè eren molt complets. N’hi havia tres: un abans de l’esmorzar i un després, amb menjar i beguda, i l’esmorzar. A l’arribada i la sortida no hi ha hagut cues, tot i ser gairebé 500 corredors. I al final ens han regalat una dessuadora ben xula. Molt bé.  

Subscriu-te per seguir llegint