Troben un home de 28 anys mort de forma violenta en una zona boscosa de Callús

Es tracta d'un veí de la zona de Tarragona que feia dies que havia desaparegut

Els Bombers el van localitzar pel senyal del mòbil a la llera del riu Cardener

VÍDEO: Els Mossos investiguen la mort violenta d'un home de 28 anys a Callús. FOTO: Zona boscosa a prop de la llera del riu Cardener, a Callús (OSCAR BAYONA)

Redacció

Redacció/Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d’un home de 28 anys a Callús (Bages) que aquest dimarts, poc abans de les onze de la nit, va aparèixer sense vida en una zona boscosa propera a la llera del riu del municipi. Es tracta d'un jove de la província de Tarragona i que feia dies que no es comunicava amb la seva família, que havia denunciat la seva desaparició, segons ha pogut saber aquest diari.

El cadàver es va trobar durant una recerca que van coordinar els Bombers de la Generalitat durant la nit del dimarts arran de la denúncia de la desaparició per part de la família. Els efectius del cos van localitzar la zona on es podria trobar l'home desaparegut a partir del seu dispositiu mòbil, que els va conduir fins a la zona boscosa del terme de Callús on finalment van localitzar el cadàver. El mòbil estava lleugerament allunyat de la zona on s'ha localitzat la víctima.

En trobar el cos sense vida, els Bombers van alertar els Mossos d'Esquadra i es va activar la comitiva judicial, que va certificar la mort violenta de l'home. El cadàver, que presentava signes de violència, s'ha traslladat a l'Institut Anatòmic Forense per realitzar una autòpsia i determinar les causes de la mort. L'autòpsia haurà d'ajudar a aclarir si el crim va tenir lloc en la mateixa zona boscosa o si l'home va ser assassinat a un altre punt i, posteriorment, es van desfer del cadàver a la llera del riu.

De moment, els agents no han confirmat quines van ser les causes de la seva mort, tot i que hi ha algunes fonts que apunten que no es tractaria ni d'una arma blanca ni d'una arma de foc. Una altra de les qüestions que hi ha sobre la taula és la relació que tenia la víctima amb Callús, tenint en compte que era veí de la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, els agents investiguen amb qui es relacionava la víctima i quins motius podrien tenir per posar fi a la seva vida.

La investigació es troba en mans de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central per tal d’esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. De moment, no consta que els Mossos d'Esquadra hagin practicat cap detenció. Fonts del cos policial han confirmat a aquest diari que no moment no es descarta cap hipòtesi i que la investigació continua oberta.