Sant Fruitós adequarà una nova pista perimetral per a la pràctica del patinatge

Les obres per condicionar el nou espai a la zona de l’skate park és previst que s’iniciïn durant el mes d’abril

Joves praticant a l'equipament ubicat al polígon Riu d’Or

Joves praticant a l'equipament ubicat al polígon Riu d’Or / Arxiu/Queralt Casals

Redacció

L’skate park de Sant Fruitós de Bages disposarà d’un circuit que envoltarà la pista central per tal de dotar aquesta zona d’esport i lleure de més espais i funcionalitats, permetent el patinatge d’un ventall més ampli d’usuaris, mentre que la part central està destinat a la pràctica de l’esport amb més nivell de dificultat.

Aquesta pista de patinatge tindrà una amplada de 3 metres i un recorregut de gairebé 200 metres, amb un acabat de formigó de les mateixes característiques que el paviment de la pista central. A partir del pròxim mes d’abril començaran els treballs de construcció, que correspon a la quarta fase de les obres d’aquest equipament esportiu.

L’equipament esportiu, que es va estrenar el 2021, es troba ubicat al polígon Riu d’Or en una parcel·la a tocar de l’entrada del Camí Ral, entre els carrers Pedraforca i Moixeró, que enllaça amb el nucli del poble. Les instal·lacions a l’aire lliure compten amb plataformes de diferents nivells i incorpora elements com rampes, escales, bancs i una zona de volcà.