El base del Baxi Manresa Corey Fisher pot viatjar a Saragossa per ajudar el seu equip en el decisiu partit de diumenge a la pista del Tecnyconta Saragossa, que classificaria els bagencs per al play-off en cas de victòria i també si es perd si es produeix una carambola.

Segons el tècnic del Baxi, Joan Peñarroya, "Corey ha començat a fer coses amb els companys i ens podria ajudar". De tota manera, el director de joc "ha estat cinc setmanes aturat i això es nota", amb la qual cosa la seva presència a la pista podria ser puntual o testimonial. Durant la seva absència, el Baxi ha rebut en préstec Sergi Garcia i ha recuperat Dani Garcia després de la seva cessió a Osca. A més, Iffe Lundberg també ha assumit la direcció de l'equip.

Fisher es va lesionar en el partit que el Baxi va guanyar el 20 d'abril passat a Las Palmas. Es va fer una lesió muscular i s'ha perdut els cinc partits que Manresa ha jugat a continuació. Per jugar a Saragossa estan totalment descartats els altres dos lesionats, Toolson i Murphy.