Donen per fet el fitxatge de Harding pel MoraBanc Andorra

El conjunt del Principat, que encara ha de ser ratificat per l'ACB com a nou equip de la Lliga Endesa, ha anunciat aquest dimarts la contractació de l'ala Okoye

Jerrick Harding sembla que tornarà al Nou Congost amb una altra camiseta

Jerrick Harding sembla que tornarà al Nou Congost amb una altra camiseta / Oscar Bayona

Jordi Agut

Jordi Agut

Sembla qüestió d'hores que el MoraBanc Andorra anunciï la incorporació del fins ara jugador del Baxi Manresa Jerrick Harding com a nou basquetbolista del conjunt del Prinicipat. Segons van anunciar tant el web Andorra Difusió com el periodista de Catalunya Ràdio Ernest Macià, seria la contractació estrella de l'equip andorrà per afrontar la tornada a l'ACB, després d'haver-se proclamat campió de la Lliga LEB Or fa unes setmanes.

De fet, l'ACB encara ha de confirmar aquest ascens, quan celebri l'assembla que sol tenir lloc cada juliol al voltant d'aquestes dates i en què també s'ha de ratificar que debutarà a la competició el Zunder Palència. El Baxi Manresa no tenia intenció d'aprofitar l'últim any de contracte que li quedava a Harding al Bages i el director esportiu de l'entitat, Xavi Pujol, ja va admetre en una entrevista a Regió7 que era improbable que continués. El Baxi ja ha fet un esforç important per continuar comptant amb el concurs de Martinas Geben i Devin Robinson, a part de per renovar Guillem Jou, i n'hauria hagut de fer un altre per conservar Harding, que passaria a ser resident fiscal, un tribut que Andorra no existeix. De tota manera, semblava que l'escorta de Kansas hauria pogut aspirar a un equip amb més aspiracions, o almenys que disputés competició europea, després d'haver estat el segon màxim anotador de la Lliga Endesa amb el Baxi.

Els andorrans van intentant crear l'equip amb el qual tornaran a l'elit i aquest dimarts han anunciat la incorporació d'un altre vell conegut de l'ACB, l'ala amb passaport nigerià Stan Okoye. El jugador africà ha militat al Casademont Saragossa en dues etapes i en una altra al Gran Canària. Arriba de Givova Scafati, on va anotar 12,5 punts en 28 minuts per partit després d'haver iniciat la temporada a l'Estrasburg francès.