El Baxi anuncia que jugarà dos partits més aquesta pretemporada

Els manresans disputaran un duel de presentació al Congost, sense rival confirmat, el dia 8 i un altre a Saragossa contra el Casademont, el 15

El Baxi va debutar a la pretemporada a Montsó derrotant l'UCAM

El Baxi va debutar a la pretemporada a Montsó derrotant l'UCAM / Joaquim Alberch

Jordi Agut

Jordi Agut

El Baxi Manresa ha anunciat aquest dimarts a la tarda que disputarà dos partits mes durant el mes de setembre, pertanyents a la pretemporada, abans de l'inici de la lliga. Un dels dos partits serà de presentació, al Nou Congost, el proper divendres, dia 8, en un horari que encara no se sap i contra un rival encara per confirmar. Serà com el que es va jugar l'estiu passat davant del Partizan i des del club afirmen que l'adversari serà important.

El segon dels partits que ha afegit el Baxi al seu calendari de preparació serà just una setmana després, el divendres, dia 15, i serà al pavelló Príncep Felip de Saragossa davant del Casademont. El duel arrencarà a les vuit de la tarda.

D'aquesta manera, seran finalment set els enfrontaments del conjunt de Pedro Martínez abans del seu debut a la lliga, el 24 de setembre a Gran Canària. Després de la victòria de dissabte passat contra l'UCAM Múrcia (65-70) a Montsó, divendres jugarà contra el MoraBanc Andorra a Sant Julià de Vilatorta.

Tot seguit arribarà el partit de presentació i després, l'estrena oficial en la Lliga Catalana. Per la Diada, el dia 11, a les 18.30 hores, partit contra el Joventut a Barris Nord (Lleida) i l'endemà, tercer i quart lloc o final. El dia 15, visita a Saragossa i finalment, el 18, partit contra el Bàsquet Girona a Salt, a partir de les vuit del vespre.