5 dades que et sorprendran del Baxi-Casademont

L'equip de Pedro Martínez va encadenar el segon triomf seguit. Repassem les estadístiques per extreure'n el més rellevant

Badio va acabar el partit amb 12 punts

Badio va acabar el partit amb 12 punts / Jordi Biel

Redacció

El Baxi Manresa va sumar contra el Casademont Saragossa la segona victòria de la temporada, que deixa l'equip novè a la classificació amb un balanç de 2-2.

Robinson, Mr eficàcia

El jugador nord-americà va tornar a firmar un partit sense gairebé errors en atac: 6 de 7 tirs de dos anotats; 1 triple encertat (l'únic que va llançar); i 1 de 2 des de la línia de tir lliure. També va capturar 4 rebots, va recuperar una pilota i va rere 4 faltes per a una valoració final de 26.

El -11 de Badio

El senegalès, més madur, està essent una de les sorpreses positives de la temporada. Contra el Saragossa, però, sobta que amb ell a pista, l'equip acumulés un balanç de -11 punts. Mal dia també en el tir de tres per a Badio (2 de 9 intents), però tot i això va acabar amb 12 punts, un 12 de valoració i una esmaixada per emmarcar.

Continua la sequera de Taylor

El base nord-americà no troba l'encert de temporades anteriors. Va tirar dues vegades de dos punts i en va anotar una (50%), en una acció de 2 + 1; va errar els 4 triples que va intentar (0%); i també va fallar un dels tres tirs lliures que va tenir.

El Casademont troba a faltar Jahlil Okafor

Al Nou Congost hi havia ganes de veure en acció Jahlil Okafor, un número 3 del draft de l'NBA, però el pivot va passar per Manresa sense fer soroll i amargat en defensa per Geben i Steinbergs: 6 punts (3 bàsquets de dos punts dels 5 que va intentar), 5 rebots i una valoració de 13 en gairebé 17 minuts de joc. Amb ell a pista, el Saragossa va patir un balanç de -16 punts.

Un altre parcial perillós

Després d'anotar només 8 punts al tercer quart, el Casademont en va convertir 29 en el darrer. Els homes de Pedro Martínez van tornar a concedir massa punts, igual que en partits anteriors, però, per sort, aquesta vegada només va quedar en una anècdota.