Bàsquet/Lliga Endesa

Juampi Vaulet estarà tres mesos de baixa per una lesió al canell

L'ala-pivot argentí s'ha trencat el lligament escafolunar durant un entrenament

El tècnic Pedro Martínez amb Juampi Vauletm durant un partit

El tècnic Pedro Martínez amb Juampi Vauletm durant un partit / ACB PHOTO / Joaquim Alberch

Redacció

Males notícies per al Baxi Manresa. L'ala.pivot argentí Juampi Vaulet haurà de passar pel quiròfan per culpa d'una lesió al canell i estarà unes dotze setmanes de baixa, fins a final del mes de gener, just abans de l'aturada per la disputa de la Copa del Rei de Màlaga, segons ha informat aquest dijous a la tarda el Baxi Manresa en un comunicat.

El jugador s'ha fet mal en una sessió d'entrenament al Nou Congost i s'ha trencat el lligament escafolunar del canell esquerre. Aquesta lesió l'obligarà a ser intervingut quirúrgicament i això comportarà que estigui uns tres mesos apartat dels entrenaments, tot i que "l'evolució de la recuperació marcarà la data exacta del seu retorn", remarca el club.

Aquesta és la segona lesió greu que pateix el Baxi aquesta temporada, després de l'anunciada fa un parell de setmanes del capità, Guillem Jou, que també s'estarà, curiosament, tres mesos de baixa, en el seu cas per una lesió lumbar. L'afectació de Jou va provocar el fitxatge del targarí Pierre Oriola, en el seu cas per solucionar els problemes amb el nombre de jugadors de formació. Ara el problema serà en el joc interior, ja que Vaulet jugava en posicions més properes al cèrcol des de mitjana temporada passada.

Podria tornar Zohore

De moment, el Baxi no ha comunicat pas que es plantegi fer cap fitxatge per rellevar Vaulet. El fet cert és que a la plantilla hi ha, a part d'ell, cinc jugadors interiors. Devin Robinson és un clar quatre i Martinas Geben, un clar cinc, però Marcis Steinbergs i Pierre Oriola es poden moure en les dues posicions interiors, malgrat que últimament ho han fet més de pivot pur. El cinquè element és el danès Jonas Zohore, que havia sortit de les convocatòries amb l'arribada d'Oriola, però que ara hi podria tornar, ja que encara té contracte temporal de dos mesos més amb el club.