Bàsquet/Lliga Endesa

Natxo Lezkano: "El partit ens exigirà molt nivell físic i de concentració, ja que si no, ells et castiguen"

L'entrenador basc del MoraBanc confia que el seu equip recuperi les bones sensacions després d'una dura derrota a Tenerife

Natxo Lezkano està cursant la seva segona temporada al MoraBanc Andorra

Natxo Lezkano està cursant la seva segona temporada al MoraBanc Andorra / David Grau/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

El tècnic basc del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, espera per a dissabte "un gran partit entre dos equips que han començat bé la lliga, que estan en un bon moment. L'escenari serà el de les grans ocasions. No es penja el cartell que no hi ha entrades gaires vegades. L'ambient serà molt xulo".

Respecte del darrer partit "no vam fer el millor partit, però no tot va ser negatiu. A darrere vam estar bé. Vam deixar en una anotació baixa el Lenovo Tenerife, però en atac no vam estar encertats. Per guanyar has d'estar bé a les dues bandes i capturar rebots. Hem de millorar coses, però això passarà sempre. Cal estar preparats per posar-hi remei".

Respecte d'aquest partit, "hem de tenir clares algunes premisses. Si no som capaços d'aturar el seu contraatac, el seu joc en els primers segons de possessió i el seu rebot, no hi ha partit. Cal estar concentrats, atents al que pugui passar en qualsevol situació de joc, fins i tot després de cistella o tir lliure. Voldran sorpendre'ns i hem d'estar pendents. En cinc contra cinc saben a què volen jugar, amb bases que controlen bé el joc, a Badio, que està en forma, a Robinson, un top de la lliga, i hem d'estar molt bé en tot. El partit exigeix molt a nivell físic i de concentració perquè si no, ells et castiguen".

Sobre la nova arribada, la de Harding, "necessita més temps. No està ni físicament al seu millor nivell, ni tàcticament, ni de confiança. Ara mateix no podem esperar que estigui al mateix nivell que els seus companys però cada dia va una mica millor".