Bàsquet/Super Copa masculina

El Bàsquet Manresa B reacciona amb una convincent victòria contra el Masnou (98-80)

Els punts de Hustak, Alocén i Gutiérrez ajuden el filial a superar la darrera derrota i a mantenir-se a prop del lideratge

Carlos Flores, el tècnic del Manresa B, content amb els seus homes

Carlos Flores, el tècnic del Manresa B, content amb els seus homes / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El Bàsquet Manresa B va reaccionar després de la derrota de la setmana anterior a la pista del Cerdanyola i es va imposar al Masnou en un partit que va dominar en tot moment i en què va superar les baixes, com ara les de Gaspà i Coulibaly, en dinàmica del primer equip. Amb aquesta victòria, l'equip de Carlos Flores es manté a un sol triomf del JAC Sants, el primer classificat, que ha tornat a vèncer, aquest cop el Ripollet per 80-66.

El tècnic dels bagencs es va mostrar content per la capacitat de reacció dels seus jugadors i també pel fet de recuperar elements que li permeten dur a terme totes les rotacions i mantenir sempre un conjunt que estigui pressionant i donant-ho tot a la pista. En aquest sentit, el fet de disposar de Hustak, Gutiérrez i Pumarola, a part dels punts (41 entre tots tres) va permetre que sempre s'estés en aquesta possibilitat de mantenir un ritme alt i això sol acabar per passar factura als rivals.

En aquest cas en concret, el Masnou es va plantar al Nou Congost amb la intenció de batallar amb les mateixes armes que els bagencs, amb molta cistella després de cistella i moltes possessions i joc ràpid, però la corda li va durar els primers cinc o sis minuts. El Manresa B va estar més encertat en el segon període i va arribar al descans amb una diferència de quinze punts que ho deixava tot molt clar.

A la represa, després del descans, el Masnou ho va tornar a intentar i va poder retallar una mica la distància, però en aquest moment l'encert des de la línia de tres dels locals va acabar de tancar el resultat i no va deixar lloc a la sorpresa.

BÀSQUET MANRESA:Ater 9, Alocén 16, Gutiérrez 15, Hustak 17, Pumarola 9 –cinc inicial– Rosell, Lopez 9, Corbera 4, Guitart 4, Torreblanca 11, Zoukri 4.

EL MASNOU BASQUETBOL:Sosa 9, Lorente 12, Cuadrado 7, Arnau 20, Catalán 2 –cinc inicial– Fernández, Comas 1, Francisco 16, Lozano 11, Bahr 2.

ÀRBITRES:Ignasi Pujol i Enric Josep de Sa.

PARCIALS:27-18, 48-33 (descans), 70-59, 98-80