Sorteig de la Copa del Rei 2024 de Màlaga: data, hora i equips classificats

El Baxi Manresa jugarà contra un cap de sèrie, per la qual cosa, el primer matx podrà ser contra el Reial Reial Madrid, l'Unicaja, el Gran Canària o el Barça

La victòria dels blancs a la pista del Baskonia empeny els manresans cap a Màlaga

El Baxi, un dels classificats per a la Copa del Rei 2024 de Màlaga

El Baxi, un dels classificats per a la Copa del Rei 2024 de Màlaga / Arxiu

Redacció

La Copa del Rei de bàsquet ja és aquí. A poc més d'un mes de la competició, dilluns vinent, 15 de gener, es farà el sorteig que emparellarà els classificats. Al bombo hi haurà com a caps de sèrie el Reial Madrid, l'Unicaja, el Gran Canària i el Barça. També hi serà el Baxi Manresa, el València Basket, el Lenovo Tenerife i l'UCAM Múrcia. El conjunt bagenc va aconseguir l'accés a la competició aquest diumenge després que el Reial Madrid guanyés a la pista del Baskonia.

El sorteig de la Copa del Rei se celebrarà aquest 15 de gener de 2024, a les 13.00 h, a l'auditori Christine Ruiz-Picasso del Museo Picasso de Màlaga, la seu de la competició.

Els quatre possibles rivals del Baxi a la Copa

Els quatre caps de sèrie s'hauran d'enfrontar als altres quatre classificats, per la qual cosa, el Baxi podria jugar contra el Reial Madrid, l'Unicaja, el Gran Canària o el Barça.

Serà la cinquena vegafa que Màlaga acull la Copa del Rei de l'ACB després de les edicions del 2001, 2007, 2014 i 2020. L'última vegada que el Baxi Manresa va ser present a la Copa del Rei va ser en l'edició del 2022, disputada a Granada.