Els Castellers de Berga segueixen ferms en la bona línia d'aquesta temporada, i dissabte passat van aconseguir descarregar el 3 de 7, per desena vegada aquesta campanya. En una actuació a la plaça Doctor Robert de Sabadell, a casa dels seus padrins, el grup de la capital del Berguedà també va aconseguir firmar el 4 de 6 amb agulla i el 4 de 6.

Els castellers van participar en la prèvia de la diada dels Castellers de Sabadell, celebrada diumenge. Els de la camisa blava van estar acompanyats dels castellers locals, que van poder descarregar el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7, i dels Castellers de Santpedor i dels de Montcada i Reixac, que van descarregar castells de 6 pisos.

Els berguedans començaran ara a preparar la seva propera actuació, que duran a terme a casa. Els castellers s'exhibiran a la plaça Viladomat, el 26 d'octubre, acompanyats dels Tirallongues de Manresa i de la Jove de Barcelona. La diada castellera estarà complementada amb un concert organitzat per l'entitat, amb The Gramophone Allstars Big Band.