L'Ametlla de Merola celebra el gruix dels actes de festa major aquest cap de setmana

Activitats infantils, teatre, música i cultura popular ompliran la colònia tèxtil de Puig-reig

Els gegants de l'Ametlla, Maria i Mateu

Els gegants de l'Ametlla, Maria i Mateu / Carles Estrada

Redacció

L’Ametlla de Merola s’endinsa en la seva festa major amb actes per a tots els públics.

Aquest divendres, 22 de setembre, es farà l'acte d'inauguració de la festa ales 8 del vespre a l'envelat. Hi haurà l'espai Tastalam, amb tastos de plats i pinxos acompanyats de cervesa i vi. A les 9 del vespre, pregó. I després, actuacions de Moi i Toti Band i PD Xics.

Aquest dissabte, hi haurà festa de l’escuma al migdia i escape room a la tarda. A les 10 del vespre, al teatre, es podrà veure la comèdia Clau per a dos, dirigida i interpretada per ametllans.I a partir de les 12 de la nit, a l’envelat, concert amb QNDA i Sixtus.

Diumenge, dia 24, els nans , els cascavells i els gegants de l’Ametlla de Merola seran els principals protagonistes. A partir d'1/4 d’11 del matí es farà la cercavila pels carrers d’aquesta colònia tèxtil de Puig-reig, i a les 12, balls a la plaça de l’Església. En acabar, tres sardanes amb la Cobla Berga Jove. A la tarda, a 2/4 de 7, ball amb Lucky Luke, a la plaça de l’Església. Seguidament, focs artificials.

Dilluns, a les 11 missa dels difunts; a 2/4 d’1 del migdia, concert vermut amb Aquell Parell a l’envelat. I a les 7 de la tarda, sardanes amb la Cobla Contemporània. 

Dimarts, a les 6 de la tarda, baixada de la creu del campanar.

I el diumenge 1 d’octubre tindrà lloc la caminada popular.