Segueix-nos a les xarxes socials:

Les 8 notícies que han marcat el dia

Fem un repàs dels temes que més interès han generat aquest dimecres entre els lectors de Regió7

Les 8 notícies que han marcat el diaArxiu

Vaga de professors, la trobada d'una influencer manresana amb un cantant conegut, el relleu en l'alcaldia de Navarcles, una onada de robatoris a clients de restaurants de la regió central....Repassem l'actualitat més destacada de les últimes 24 hores en vuit notícies.

VÍDEO | La nova cara del tram central del passeig del Riu

El passeig del Riu ha guanyat un nou tram per passejar-hi més amable i accessible. L’espai renovat acollirà aquest dissabte alguns dels actes de la Festa de Riu.

Manresa té dos candidats confirmats que opten a l'alcaldia

Aquest dijous a la tarda Esquerra Republicana té previst celebrar una assemblea durant la qual escollirà Aloy de candidat. Serà la segona vegada que encapçala la candidatura d’Esquerra, i la tercera que es presenta a les llistes d’ERC. Ho va fer el 2015 com a número 3. Llavors el candidat a l’alcaldia era Pere Culell.

La trobada de la tiktoker Nadine Romero i el cantant Abraham Mateo

L'artista gadità estrena la cançó Quiero decirte i s'ha reunit amb influencers catalans amb la finalitat de viralitzar-la a les xarxes, entre ells la manresana Nadine Romero. Durant la trobada, la manresana s'ha atrevit a ficar-hi coreografia al tema en un vídeo on també s'hi ha unit Mateo.

La plantilla de Denso manté l’aturada parcial

La protesta de l'empresa bagenca ha tingut lloc aquest 25 de maig i es repetirà puntualment al llarg de la setmana. Aquestes són les franges horàries en què es produiran les aturades.

Relleu a Navarcles: Alba Pérez serà la segona dona alcaldessa del municipi

Josep Maria Feliu ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius de salut. Fins ara l'única dona havia estat Maria Carme Alòs.

Onada de robatoris a clients de restaurants de Manresa i Monistrol

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i una dona d'entre 23 i 29 anys que també haurien delinquit a Castellolí, el Bruc i Marganell.

Una cinquantena de professors tallen la carretera de Vic

Un 5,07% dels professionals del sector educatiu han seguit la vaga aquest dimecres a la regió central, segons les dades comunicades pels centres a les 12 hores a la Generalitat de Catalunya. Aquesta xifra es troba per sota de la mitjana del país, on un 6,19% del sector ha paralitzat la seva activitat.

Matança a Texas: un jove mata 16 nens i dos adults en un tiroteig a un centre escolar

L’autor va disparar primer a la seva àvia i després es va atrinxerar amb els alumnes abans d’executar-los.

Prem per veure més contingut per a tu