El vident que va anunciar la mort d'Elisabet II prediu quan serà la III Guerra Mundial

Craig Hamilton-Parker també va endevinar l'elecció de Donald Trump o el Brexit a Anglaterra

El vident que va anunciar la mort d'Isabel II posa data exacta a la III Guerra Mundial

El vident que va anunciar la mort d'Isabel II posa data exacta a la III Guerra Mundial / Redacció

Olaya López Munuera

La crisi del coronavirus, la guerra a Ucraïna i, ara, la tercera Guerra Mundial: el vident conegut com a 'Nou Nostradamus' ha posat data a l'inici del pròxim conflicte que podria implicar bona part dels països del món, com no succeïa des que les forces alemanyes es van rendir el 7 de maig de 1945.

Craig Hamilton-Parker és un autoproclamat profeta britànic, sobrenomenat per la premsa com a "profeta de la fatalitat" que va guanyar notorietat després de les prediccions encertades del Brexit, l'elecció de Donald Trump o la mort d'Elisabet II. Pel seu elevat percentatge d'encerts, han saltat les alarmes en conèixer-se quan pronostica que començarà el següent conflicte mundial.

Segons ha explicat al seu canal de YouTube, la III Guerra Mundial començarà aquest 2023 arran d'un accident a Taiwan: l'estat insular situat a 180 quilòmetres de la Xina i que sosté una complicada relació jurídica i diplomàtica amb el país nipó, que en els últims mesos s'ha tensat especialment.

La col·lisió de dos avions o submarins a Taiwan seria el detonant de la pròxima guerra mundial i començaria aquest mateix any, segons ha revelat el 'Nou Nostradamus' a The Daily Star. Aquest possible accident seria l'espurna que faria esclatar el conflicte bèl·lic entre la Xina, Rússia i els països occidentals.

"Fa temps que dic que tenim a prop un conflicte amb Taiwan. Crec que passarà alguna cosa aquest 2023. Crec que es produirà una col·lisió entre dos submarins, o dos avions. També podria ser que hi hagi algú que provoqui aquesta situació. Llavors, tot estarà fora de control", ha explicat Hamilton-Parker.