L'esgarrifós rap en hebreu on es demana la mort de la cantant Dua Lipa i la model Bella Hadid

Els rapers Ness i Stilla van llançar la seva cançó 'Harbu Darbu' fa tres mesos i ja compten amb 18 milions de reproduccions a YouTube

Redacció

Dos rapers israelians demanen posar fi a la vida de famoses d'origen musulmà, entre aquestes, Dua Lipa, la model Bella Hadid i l'estrella de cinema per a adults Mia Khalifa, en una controvertida cançó de rap que ja es va convertir en himne de guerra no oficial del seu país.

Es tracta dels rapers Ness i Stilla, que van llançar la seva cançó “Harbu Darbu” fa tres mesos i des de llavors ja compta amb 18 milions de reproduccions a YouTube.

A la cançó, els músics amenacen les tres dones, que han expressat sentiments contra la guerra en simpatitzar amb Palestina, per la qual cosa a la lletra del tema esmenten que "plourà una tempesta sobre elles".

Ness i Stilla ballen al llarg del vídeo musical, fent senyals d'armes amb el fons del desert i encara que la cançó està en hebreu, en traduir-la a l'anglès, queda clar la seva agressivitat, ja que el títol, Harbu Darbu, vol dir caos.

En el tema, els rapers es burlen comptantment del grup paramilitar Hamàs, i esmenten a l'últim vers "et farem ploure una tempesta, maleït" i repeteix la línia: "Al final, cada gos rep el que es mereix".