El ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana de l’ONCE reparteix 240.000 euros a Collbató

La butlleta premiada va sortir durant el sorteig celebrat el dia de Sant Joan

Un punt de venda de l'ONCE

Un punt de venda de l'ONCE / Arxiu

Redacció

L'ONCE ha repartit un total de 240.000 euros a Collbató, al sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana, de dissabte 24 de juny. María Lourdes Cirera, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Collbató amb la venda d'un cupó premiat amb 240.000 euros: 2.000 euros al mes durant 10 anys.

María Lourdes és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors de l'ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria social, responsable i segura de l'Organització des del seu punt de venda al Carrer Centenari Amadeu Vivas, 2. Collbató pertany a l'agència de l'ONCE a Manresa, que presta serveis personalitzats a 400 afiliats i afiliades i compta amb 86 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l'Organització, 2.400 d'ells a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.