Esparreguera enceta la FiraPassió amb bon ambient i amb els més petits com a protagonistes

La del municipi del Baix Llobregat és l'única fira de passions de Catalunya

Un instant de la cercavila de la Quitxalla d'aquest dissabte al migdia en el marc de la FiraPassió d'Esparreguera

Un instant de la cercavila de la Quitxalla d'aquest dissabte al migdia en el marc de la FiraPassió d'Esparreguera / Ajuntament d'Esparreguera

Redacció

Arrenca a Esparreguera la sisena edició de FiraPassió, l’única fira de passions de Catalunya. Amb un ambient molt familiar ja des d'aquest dissabte al matí, el municipi del Baix Llobregat ha donat el tret de sortida a un cap de setmana que omplirà la vila d'una vintena d’activitats, espectacles i una norantena de parades. La fira compta amb novetats com la cercavila de la Quitxalla, amb què els més petits han pres el protagonisme de la fira aquest migdia.

La cercavila de la Quitxalla, que ha començat a les 12.30 del migdia, ha apropat als visitants la història del Quadre de la Quitxalla i ha generat una gran expectativa entre els visitants que passejaven pels carrers del centre d'Esparreguera. Aquesta i la del Calvari, que es farà a les 6, són dues de les novetats de la fira i se sumaran a l’emblemàtica Cercavila de la Llum, que clourà la programació cultural del certamen diumenge a les 6.30 de la tarda.

A més, omplen el centre de la vila una norantena de parades d’alimentació, artesania, decoració, tèxtil i bellesa. Una de les propostes destacades serà la presentació del llibre ‘Petita història de La Passió d’Esparreguera’ amb la presència de la il·lustradora Pilarín Bayés.

La plaça de la Pagesia serà l’escenari de les activitats organitzades per la Barraka Alternativa, amb propostes musicals, teatrals i la popular cursa de relleus Crucificades World Race. També participarà en la fira la Federació Catalana de Passions i, en aquesta edició, es comptarà amb un tast d’escenes de La Passió de Llinars del Vallès i la Sacra Reppresentazione della Passione de la població italiana de Torre Santa Susanna.