Ferrocarrils allarga el servei fins a Martorell les nits de divendres i vigílies de festius

Els trens s'aturaran a totes les estacions intermèdies

L'estació Martorell - Enllaç d'FGC

L'estació Martorell - Enllaç d'FGC / FGC

ACN

FGC ha anunciat que a partir d'aquest divendres allargarà el servei entre Plaça Espanya i Martorell Enllaç les nits de divendres i vigílies de festius fins a les dues de la matinada, exceptuant el mes d'agost. Fins ara, el trajecte es feia entre Barcelona i Molí Nou Ciutat Cooperativa. Concretament, quatre trens de la línia L8 (Pl. Espanya – Molí Nou Ciutat Cooperativa), dos per sentit, passaran a integrar-se a la línia S8 (Pl. Espanya – Martorell Enllaç). Fins a Martorell, hi arribaran els trens que tenen sortida a les 00.20h i a les 01.20h des de Plaça Espanya, mentre que en sentit invers, començaran el seu recorregut a les 0.18h i a les 01.18h. En els dos casos, s'aturaran a totes les parades intermèdies.

Fins ara, el darrer tren que sortida a la mitjanit de Plaça Espanya fins a Martorell Enllaç i en sentit contrari ho feia a les 23.30h, que es feia en un tren de l'R6.

En un comunicat, FGC explica que l'ampliació del recorregut dels quatre trens fins a Martorell Enllaç permetrà ampliar el servei a onze estacions de la línia Llobregat-Anoia de cinc municipis del Baix Llobregat. Es tracta de les estacions de Martorell Enllaç, Martorell Central, Martorell Vila

Castellbisbal, El Palau, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Quatre Camins, Can Ros, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Colònia Güell.

La resta de trens que circulen a partir de mitjanit a la línia L8 (Pl. Espanya – Molí Nou Ciutat Cooperativa) mantindran el seu recorregut i horari, amb la mateixa freqüència de pas actual de 20 minuts.