El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha obert un termini de renovació del programa «Moturisme. Ara Lleida» per tal que els establiments de restauració i turisme que s'hi vulguin afegir o continuar s'hi apuntin.

El programa se centra en els establiments especialitzats en rebre aficionats a viatjar en motocicleta posant al seu abast serveis especials que els fan especialment atractius per a aquest sector. El termini per a la presentació de la documentació per formar part del projecte finalitzarà el dia 30 de novembre, si bé no quedarà tancat fins al 12 de desembre per a la resolució dels no confirmats en primera instància, segons ha remarcat la Diputació.

El Patronat de Turisme ha donat a conèixer el procés de renovació en el decurs de la reunió anual amb els establiments certificats al programa que s'ha celebrat de forma virtual. La trobada també ha servit per fer balanç de les actuacions que s'han dut a terme aquest any 2020 per difondre el projecte «Moturisme», malgrat les dificultats i les limitacions imposades per la crisi sanitària a causa de la Covid-19.