Porté obre aquest dissabte la temporada d’esquí alpí a la Cerdanya

L’estació de la vall del Querol s’ha beneficiat del temporal de nord i ha acumulat gruixos de fins a 40 centímetres mentre Molina i Masella esperen arrencar en breu

Estat actual de les pistes de Porté Pimorent

Estat actual de les pistes de Porté Pimorent / Porté Pimorent

Miquel Spa

 Arrenca la temporada d’esquí 2023 2024 a la Cerdanya. L’estació de Porté Pimorent del costat nord de la vall, que forma part del grup Trio Pyrénées, ha anunciat que inaugura la campanya aquest dissabte. 

L’estació de Porté Pimorent s’avança a la resta de dominis de la vall gràcies al fet que el temporal de neu que va rebre el Pirineu va provenir del nord i, doncs, va deixar més gruixos als vessants cerdans que hi estan encarats. Porté estrena la temporada obrint diverses pistes dels sectors de la Mine i la Vignole. Des de l’estació de la vall del Querol han apuntat que «es posaran en servei els remuntadors telecadires de la Mine i la Vignole. Com que l’obertura és parcial, els esquiadors es beneficiaran de preus més econòmics que els fixats per a la temporada».

L’estació estarà oberta dissabte i diumenge, dies 25 i 26 de novembre, en horari normal, de les nou del matí a les cinc de la tarda. L’arrencada de la campanya es fa en aquest domini amb gruixos d’entre vint centímetres a la part baixa del camp de neu, a la cota 1800 metres de la Vignole, i els quaranta centímetres a les parts altes del domini. El grup Trio Pyrénées agrula les estacions de Porté, Formigueres i Cambra d’Ase, de manera que els posseidors del forfet conjunt podran esquiar als tres dominis a mesura que vagin obrint. A la Baixa Cerdanya Masella i la Molina tenen la intenció d’obrir en breu, tant bon punt els gruixos ho permetin.