Paraules per a Gaeta, del cantautor Cesk Freixas, editat per la manresana Tigre de Paper el 2013, ha estat, fins ara, un dels llibres estrella del segell, amb dues edicions. Tres anys després, Freixas presenta nou llibre, Alè de taronja sencera, el seu primer poemari i una de les apostes de l'editorial manresana per a aquest Sant Jordi. Posicionada en el mercat en català amb títols de pensament i crítica social, tant en assaig com en novel·la, Tigre de Paper va néixer fa 4 anys i mig i acumula 34 llibres.

Freixas compartirà protagonisme aquests dies amb Jaume Rausell (València, 1969), explica Marc Garcés, un dels responsables de l'editorial. Rausell és el pseudònim d'un mestre català de secundària que debuta en la novel·la amb Els estralls de la memòria, una obra sobre l'esquinçament de la societat en l'esclat de la guerra civil en un indret específic del País Valencià.

El reconegut Freixas i el desconegut Rausell són dos dels quatre noms propis amb què Tigre de Paper es presenta per a la campanya de Sant Jordi. El tercer és el periodista palestí Musa Abdel-Muti Issa -que va participar en la Conferència de Pau de Madrid, el 1991-, un vell conegut del segell, amb la tercera part de la trilogia A l'oest del Jordà, titulada Déu no perdona les verges; i el quart, el politòleg i periodista de La Directa Roger Suso (Castellar del Vallès, 1982), amb l'assaig La claveguera marró. La NSU i el terror neonazi a Alemanya. Aquest volum es publicarà en el mateix format que El manifest comunista que Tigre de Paper va editar l'octubre passat. Un long-seller, explica Garcés, "que ja no es podia trobar en llengua catalana". També tornarà a les llibreries per Sant Jordi, subratlla Garcés, un dels títols que s'han convertit en emblemàtics per a la jove editorial manresana, Kurdistan. El poble del sol, de Jordi Vàzquez. Editat el 2015 es recupera en una segona edició revisada i actualitzada.

I de vigència actual, i encara amb vida, la novel·la de la guardonada Àfrica Rangel Quan em vinguin a buscar i No passaran!, del Pulitzer Upton Sinclair, editades la tardor passada.