L'artista bagenc Marc Sellarès ha realitzat una espectacular intervenció artística de més de 400 euros per a la biennal de 'land art' d'Andorra. El treball ha causat una enorme expectació al principat a causa de la seva vistositat i de les seves grans dimensions, que l'han portat a omplir part de la Tartera d'en Carroi andorrana.

La intervenció porta per títol 'Som' i representa dos germans refugiats. Precisament la peça pren especial rellevància ja que està instal·lada sobre una de les rutes que van seguir milers de refugiats durant la primera meitat del segle XX, ja fossin republicans de camí cap a França fugint del franquisme o francesos i alemanys que escapant del nazisme.

El treball està creat i disposat sobre el terra en dues dimensions i ubicat de tal manera que generi la il·liusió de la tridimensionalitat quan es veu des de la capital.

Marc Sellarès es va donar a conèixer en el camp del 'land art' arran de la instal·lació 'El bosc de les creus', que va fer en els terrenys afectats per l'incendi d'Òdena del juliol del 2015.