El Concurs de relats breus de Sant Jordi de Regió7 repeteix aquest 2017, en la seva cinquena edició, guanyadora. La sallentina Carme Garrido Martínez s'ha tornat a endur el primer premi -com ja va fer fa tot just un any- gràcies al text «No eren temps de dracs». Miracle Sala Farré, de Santa Maria d'Oló, i Montserrat Toscano Ortega, de Manresa, s'han endut el segon i el tercer premi respectivament.

Convocat amb la col·laboració d'Angle Editorial i la Llibreria Parcir, el concurs de Regió7 convidava els lectors a fer volar la imaginació i reescriure la llegenda de Sant Jordi en clau femenina i condensada en 1.500 caràcters.

En total, 39 relats es van presentar al certamen i ha estat un jurat format pels escriptors Llorenç Capdevila, Pep Molist i Jordi Estrada, i la cap de la secció Cultures de Regió7, Susana Paz, l'encarregat d'escollir les tres obres premiades.

El premi per a la guanyadora és un lot de llibres d'Angle Editorial, un val de la lliberia Parcir, dues entrades per al teatre Kursaal i dues entrades per al MNAC.

El segon premi, que ha estat per a Miracle Sala Farré i el seu relat «Jordi», en el qual una valenta princesa doma un ferotge drac llegint-li poesia, està dotat amb un val de la llibreria Parcir i dues entrades per al MNAC. El mateix lot s'endú Montserrat Toscano Ortega, a qui el jurat ha atorgat el tercer premi per un relat sense títol i que narra com una jove s'enfronta al drac amb un mirall.

LLEGEIX TOTS ELS RELATS