L'estada de Daniel Craig, l'actual James Bond, a Cardona per rodar un anunci està aixecant expectació a escala mundial. Tal com va avançar Regió7, l'actor britànic ha estat uns dies al municipi bagenc gravant un anunci per a la marca de cervesa Heineken. Però la seva manera de vestir, a l'estil 007, ha fet córrer rumors i ha fet que mitjans nord-americans i anglesos es preguntin si ja s'està preparant la nova cinta de Bond. «James torna: Daniel Craig vist reprenent el seu rol de 007», informava dimarts el diari Daily Mail. «Daniel Craig comença a filmar el nou James Bond», publicava el portal TMZ.

A Cardona, el popular actor va enregistrar dilluns una escena de persecució que va repetir diverses vegades. L'equip va fer un important desembarcament amb més de deu furgonetes amb material. També era previst que una part de l'anunci es rodés al castell de Cardona.

Ahir, però, va ser el torn de la plaça del Mercat , que es va transformar en un espai amb terrasses, amb una munió d'extres exercint de turistes davant de l'expectació dels veïns. La continuació del rodatge de l'espot de Heineken va seguir al bell mig de la vila, però, sense Craig i amb un especialista que el substitueix en escenes d'acció. El tros gravat transcorria amb l'arribada d'un taxi a la plaça del Mercat i el doble de Craig corrent darrere el vehicle. També era previst que es despengés per la façana de l'església. L'anunci, que també s'ha rodat al castell, ha transformat una de les sales en una discoteca. L'equip s'ha allotjat al Parador.