Aquest dimecres (18 h), la Sala Gran del Kursaal acollirà "Cançons, cuplets i sardanes" un concert amb la Cobla Ciutat de Girona i la mezzosoprano manresana Marta Valero, inclòs dins del Cicle de Gent Gran, que compta amb el suport de l'Obra Social 'la Caixa'.

La Cobla Ciutat de Girona presentarà un concert amb doble proposta: d'una banda, una petita mostra d'algunes de les obres més destacades del desaparegut mestre Manuel Oltra, un dels compositors catalans més importants del segle XX. I de l'altra, i en col·laboració amb la mezzo-soprano manresana Marta Valero, (una de les veus més destacades i versàtils del moment), un viatge en el repertori vocal català tastant una gran varietat de registres: els lieder, les cançons tradicionals, els cuplets o les sardanes.

Dues propostes en una amb la cobla com a denominador comú. Manuel Oltra (1922-2015) va escriure una gran varietat de música, que abraça la pràctica totalitat dels gèneres concertístics: harmonització de melodies populars, música de cambra, simfònica, per a cobla i cançons amb lletres de Pere Quart, Federico García Lorca, Rafael Alberti i altres.

El cicle de Gent Gran continuarà el 24 d'abril amb "Remena nena", un concert dedicat a la Revista del Paral·lel, amb Arnau Tordera, Jordi Domènech i l'Orquestra Terrassa48.

Les entrades per veure "Cançons, cuplets i sardanes" tenen un preu de 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet (www.kursaal.cat).