«La vaca que riu»

Dissabte, 21 h; diumenge, a les 19. La Cia. Patrícia Pardo fa una denúncia de la pràctica de la tortura en les societats democràtiques a través del circ clàssic i altres gèneres escènics com el gest i el teatre documental. L’obra posa en relleu que la tortura està més estesa que no sembla a l’Estat espanyol i també reflexiona sobre l’acceptació per part de la ciutadania. Teatre de l’Aurora d’Igualada. Entrades: 16 euros.

Quilombo Quintet

Diumenge, a les 12 h. El cicle 3/4 de música presenta el Quilombo Quintet -on hi ha la pianista Laia Tatjé, exalumna del Conservatori de Manresa-, que homenatja el compositor argentí Astor Piazzola, amb el concurs del ballarí Julián Rico. Com a teloners, els estudiants del Conservatori Gina Dalmau, Nil Moreno, Aina López i Arnau Caelles tocaran The look of love, de Burt Bucharach. Espai Plana de l’Om, de Manresa. Entrades: 6 euros.

«Adeu, Peter Pan»

Diumenge, a les 17.30 h. Festuc Teatre porta un dels seus espectacles per al públic familiar al cicle del Petit Ateneu. La protagonista és la Maria, una nena que té molta imaginació, a qui li encanten els contes que li explica el seu avi. Plegats, passen les tardes jugant a ser Peter Pan. Una nit, però, els nens perduts s’enduen la Maria al País de Mai Més. Auditori M. Carme Grauvilardell, de Sant Vicenç de Castellet. Entrades: 6 euros.