La cantant Melanie C, exintegrant del grup britànic 'Spice Girls', visitarà la Sala Apolo de Barcelona l'1 de maig del 2021. L'artista també actuarà el 29 d'abril a La Riviera de Madrid, en uns concerts que s'emmarquen a la seva gira europea del nou disc que publicarà el 2 d'octubre, titulat 'Melanie C'. A més, l'1 d'octubre la cantant oferirà una sessió en línia en directe per a tota Europa, on presentarà el seu nou disc acompanyada del seu grup al complert. La preventa de la gira s'iniciarà el 26 d'agost, i la venda general estarà activa a partir del 28 d'agost.

La cantant ha publicat el single d'avançament 'In And Out Of Love', amb un videoclip rodat a l'icònic Alexandra Palace de Londres. A l'octubre, anunciarà les 10 cançons que conformen el seu vuitè àlbum d'estudi. Segons un comunicat, es tracta d'un "viatge d'introspecció, creixement i acceptació" i una proclama d'amor per la música disco, electrònica i els himnes pop.

La gira europea passarà per Espanya, Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Holanda, Itàlia, Noruega, Portugal, Suècia, Suïssa i Regne Unit. A banda, hi haurà quatre sessions en línia amb tot el grup i "moltes sorpreses per desvetllar".