El fotògraf manresà Jordi Cohen ha estat distingit pel seu treball sobre el torero Francisco Montero, «A 'maletilla' success», amb el primer premi de la modalitat d'esports a l'Atlanta Photojournalism Seminar, un dels certàmens internacionals de fotografia més prestigiosos. El novembre de fa dos anys, Cohen es va endur un altre primer premi amb un treball que tracta sobre religió i enterraments a la zona de Maramures (Romania).

Com explica el mateix fotògraf en el seu facebook, les imatges documenten el triomf del torero espanyol Francisco Montero en la Fiesta del Toro de la localitat salmantina de Ciudad Rodrigo. "Va aconseguir sortir a collibè de la plaça de toros de Ciudad Rodrigo després de tallar dues orelles en una tarda molt emotiva. Aquesta és la història d'un 'maletilla' (un aprenent a torero), "un jove que, sense mitjans i sense ajuda, intenta entrar en el món de la tauromàquia participant en 'capeas', una festa taurina popular menor. Montero va ser un participants destacats de les 'capeas' del Carnaval del Toro 2019. El 2020, després d'un gran sacrifici, ha aconseguit un gran reconeixement a Ciudad Rodrigo".

Cohen, que va ser seleccionat aquest estiu per formar part de «Tiempo detenido. Memoria fotográfica del confinamiento», una exposició de Fundació ENAIRE (Aeroports Espanyols i Navegació Aèria) i PHotoEspaña, és un gran especialista en fotografia de Patum (Aligats) però també ha treballat amb profunditat la festa de San Fermín de Pamplona, sobretot els 'encierros', i la tauromàquia.