Regió7 és present a Facebook, Twitter, Instagram, Telegram i també a Youtube, una xarxa social que el diari començarà a potenciar des d'aquest mes de novembre. Si bé a la majoria de plataformes, Regió7 hi prioritza l'actualitat, en el cas del nostre canal de Youtube, els continguts que l'internauta hi podrà trobar estaran més vinculats a l'entreteniment i a l'oci, amb entrevistes de llarga durada, trucs de cuina i fitness, esquí i la llengua catalana.

Fes clic aquí per accedir al canal de Regió7 a Youtube i subscriu-t'hi per rebre notificacions cada vegada que publiquem un nou vídeo.

Actualment ja es poden veure a Youtube les Converses Regió7, una col·lecció d'entrevistes a persones de la Catalunya Central amb moltes coses per explicar. Fins ara han passat pel nostre plató, per exemple, el locutor, fotògraf i músic Xavier Serrano, el periodista Francesc Garriga i el fotògraf Jordi Koalitic.

A la secció Cuina Fàcil, s'hi poden trobar vídeos explicatius per aprendre a preparar, entre d'altres receptes, minipizzes, un pollastre a la Coca-cola, mousse de xocolata, crema catalana o un coulant de patata.

I en breu arribaran nous continguts, com Paraules, una sèrie de miniclips dedicada a la llengua catalana i als seus mots, i Repte Fit, amb exercicis per mantenir-se actiu i posar-se en forma.

Segueix-nos a...

A Facebook, actualment Regió7 té més de 33.000 seguidors i s'hi publiquen les notícies més destacades del dia (una cinquantena per jornada), que els usuaris d'aquesta xarxa social poden comentar i compartir.

A Twitter, on prima la immediatesa, el compte @diariRegio7 supera ja els 22.600 seguidors.

A Instagram, una de les xarxes més joves, la informació arriba en format visual. El nostre perfil @diariregio7 21.900 seguidors, una xifra que ha crescut de forma exponencial els darrers mesos.

I a través de Telegram, una aplicació de missatgeria instantània, Regió7 envia alertes amb les notícies d'última hora i un resum amb els temes més importants en tres moments del dia, a les 8.30 h, a les 13 h i a les 21 h. El servei és gratuït i ja té més de 3.500 subscritors. Fes clic aquí per saber com apuntar-t'hi.