La formació de la Catalunya Central, Camerata Bacasis, oferirà el 20 de desembre un concert solidari (el desè) que servirà per homenatjar els sanitaris i recordar els malalts de la covid-19. La recaptació de fons anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3, que se celebra aquell mateix diumenge i que està dedicada a la lluita contra la pandèmia.

Durant el concert, que se celebrarà al Museu de la Tècnica de Manresa a les 18 h, s'interpretaran obres i nadales de compositors com Antonio Vivaldi, Arcangelo Corelli, Txaikovski, Pau Casals, Grieg, Xostakóvitz i Johann Strauss. El recital és possible gràcies a la col·laboració del Parc de la Sèquia i Manresa per la Marató.

La capacitat estarà limitada i per garantir l'entrada cal reservar a la web www.cameratabacasis.org. El concert serà a taquilla inversa, és a dir, que el públic podrà fer al final el donatiu voluntari per destinar-lo a la campanya de la Marató. En cas que no s'hagin esgotat les entrades, es podrà accedir al recinte des de 30 minuts abans del concert i prèvia acreditació a la porta.

L'organització es reserva el dret de suspendre o ajornar el concert en funció de la situació i del què les autoritats sanitàries dictin.