L'olesana Chanel Terrero ha presentat el seu nou single TOKE, que formarà part del seu primer àlbum d'estudi, el llançament del qual està previst per al 2023, ha informat Sony Music aquest dimarts en un comunicat. El videoclip estarà disponible a totes les plataformes a partir del 26 d'octubre, però ja es pot veure en exclusiva i durant 24 hores a la web de RTVE.es.

La cançó ha estat seleccionada per Ràdio Televisió Española i per la Real Federació Espanyola de Futbol per representar la selecció espanyola masculina en el camí cap al pròxim campionat mundial de futbol.

Chanel: "Sóc del Barça pel meu pare"

La cantant d'Olesa de Montserrat ha assegurat aquest dimarts, durant l'acte de presentació del videoclip de la cançó en els estudis de RTVE, que el seu equip de futbol és el Barcelona: "Jo sóc del Barça pel meu pare". "Sóc molt futbolera, però em va a estones, vaig per ratxes" ha confessat l'última representant de l'Estat al festival d'Eurovisió, on va finalitzar tercera gràcies a la cançó SloMo, aconseguint una de les millors posicions d'Espanya en el certamen musical en els últims temps.

"Això sí, sempre vaig amb La Roja", ha afegit l'artista, emocionada per l'oportunitat rebuda. "Després d'Eurovisió i el Mundial, no m'importaria compondre la cançó de la Volta Ciclista a Espanya". Chanel s'ha mostrat agraïda per l'oportunitat, i ha relatat l'expectació que ha viscut amb l'estrena de "TOKE": Ha estat increïble, encara estic molt nerviosa, totes aquestes emocions comprimides han sortit a la llum".

Durant l'esdeveniment, també han tingut presència d'Iker Casillas i Andrés Iniesta, protagonistes absoluts del títol mundial guanyat per Espanya a Sud-àfrica 2010, que han enviat un vídeo en el qual anunciaven la seva col·laboració amb RTVE per a la retransmissió del torneig, que tindrà lloc del 20 de novembre al 18 de desembre.