Els primers fans de Bruce Springsteen ja fan cua pel concert de divendres

Almenys 40 aficionats a la música del cantant s’han apuntat a la llista i es preveu que incrementin a partir de dimarts

Fans del Bruce Springsteen s’organitzen per fitxar per ser els primers d’entrar al concert

Fans del Bruce Springsteen s’organitzen per fitxar per ser els primers d’entrar al concert / Gerard Escaich

ACN

Els fans catalans del cantant Bruce Springsteen han creat una llista per entrar els primers al concert d’aquest divendres a Barcelona. Al voltant d’una quarantena de persones s’han apuntat en una llista iniciada dijous passat. Un cop apuntats, ja no acampen a les proximitats de l’Estadi Olímpic si no que han d’assistir-hi tres cop al dia per passar llista i poder continuar en el procés. El primer grup de fans que ha arribat a la zona s’encarrega d’organitzar la particular cua per accedir al concert. A partir d’aquest dimarts es preveu una major afluència de fans i es passarà llista al matí, a la tarda i vespre. “Comprovem que tothom estigui al seu lloc, que ningú faci trampes”, ha explicat Magela Ronda.

Ronda ha explicat a l’ACN que és habitual aquest tipus de llistes quan hi ha concerts d’Springsteen i que cada organització depèn del tarannà dels fans locals.

La cua va arrencar dijous passat i es passava llista entre les 7h i les 9h, de 14h a 16h i de 19h a 21h. “Els tenim tots anotats a la llista, amb un número que porten escrit a la mà. Es passa llista i, si hi ets, continues en l’ordre”, ha destacat Ronda.

La membre de l’organització ha explicat que la majoria de fans tenen entrades tant pel concert de divendres com pel de diumenge. Aquest grup, però, només organitza la cua de divendres. Ronda desconeix si hi ha cap grup que impulsi una cua per diumenge.

Segons ha explicat, el principal avantatge d’aquesta organització és que no cal acampar. A més a més, esperen que l’equip de seguretat del concert es posi en contacte amb ells per preparar el dispositiu per l’entrada al concert de divendres.