Joan Dausà, Berta Sala i Manu Guix actuaran a Manresa: consulta les dates i el horaris del Sons del Camí

Les entrades per als concerts del cicle musical que se celebrarà aquest juliol a Manresa ja són a la venda

Joan Dausa actuarà el 22 de juliol al parc de la Seu de Manresa

Joan Dausa actuarà el 22 de juliol al parc de la Seu de Manresa / ARXIU/MARTA PICH

Redacció

Henrio, Berta Sala, Manu Guix, Anna Urpina i Joan Dausà són les cinc propostes del festival musical Sons del Camí, que tindrà lloc aquest juliol a la Cova de Sant Ignasi i el Parc de la Seu, de Manresa. Les entrades per assistir-hi ja són a la venda i es poden adquirir a les webs www.sonsdelcami.cat i www.manresa2022.cat.

Del cartell del festival destaca l'actuació de Joan Dausà inclosa en la gira de commemoració de la primera dècada sobre els escenaris. Manu Guix, per la seva part, presentarà el darrer disc, Moments. El cicle està organitzat per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

PROGRAMACIÓ

  • Henrio Somewhere, sometimes : 13 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.
  • Berta SalaSense saber-ho: 14 de juliol, 21 h. Jardins de la Cova de Sant Ignasi. 15 euros entrada anticipada, 18 euros entrada a taquilla.
  • Manu GuixMoments: 15 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.
  • Anna UrpinaBaroque modern: 20 de juliol, 19.30 h. Santuari de la Cova de Sant Ignasi. 15 Euros entrada anticipada, 18 Euros entrada a taquilla.
  • Joan DausàJo mai mai, gira 10 anys: 22 de juliol, 21 h. Parc de la Seu. 19 euros entrada anticipada, 22 euros entrada a taquilla.