Arriba a les grans pantalles ‘The Equalizer 3' i Netflix estrena la sèrie ‘One Piece’

A Amazon Prime debuta la segona temporada de ‘La Rueda del Tiempo’

Una de les escenes de la pel·lícula 'The Equalizer 3'

Una de les escenes de la pel·lícula 'The Equalizer 3' / IMATGE PROMOCIONAL

ACN

L’actor Denzel Washington s’acomiada d’un dels seus papers més mítics amb ‘The Equalizer 3’, la darrera pel·lícula que posarà punt final a la trilogia del justicier. El film s’estrena el divendres 1 de setembre. Dirigida per Antoine Fuqua,la història gira al voltant d’ un Robert McCall que busca reconciliar-se amb el seu passat a la seva casa al sud d’Itàlia. Uns entrebancs amb la mafia local l’obligaran a canviar els seus plans. Aquesta mateixa setmana es podrà veure també ‘La guerra de los Lulus’, ‘M’he empassat un extraterrestre’ i ‘La nova joguina’, les dues últimes doblades al català. Pel que fa a les plataformes, destaca l’estrena de la sèrie de ‘One Piece’ a Netflix i la segona temporada de ‘La Rueda del Tiempo’ a Amazon Prime.

‘The Equalizer 3’

D’ençà que va renunciar a la seva vida com a assassí del govern, Robert McCall – interpretat per Denzel Washington – lluita per reconciliar-se amb les coses horribles que va fer en un passat i troba consol en fer justícia en nom dels oprimits. Mentre es troba a la seva casa al sud d’Itàlia, descobreix que els seus nous amics estan controlats pels caps del crim local. Quan els esdeveniments es compliquen, McCall només troba una solució: convertir-se en el protector dels seus amics i plantar cara a la màfia. Dirigida per Antoine Fuqua, el film compta amb Dakota Fanning, David Denman i Gaia Scodellaro, entre el repartiment.

‘La guerra de los Lulus’

La pel·lícula està ambientada en un poble de França, a les acaballes de la Primera Guerra Mundial, i explica la història de quatre amics que creen la colla dels Lulus. Quan l’orfenat on viuen els evacua d’urgència, s’acaben quedant aïllats de la resta de companys al front enemic, on hauran de trobar una forma de valer-se per si mateixos. Juntament amb la Lucía, una jove separada dels seus pares, emprendran una aventura per arribar a Suïssa amb l’esperança de fugir de la guerra. Yann Samuell dirigeix el film amb Tom Castaing, Léonard Fauquet, Mathys Gros i Paloma Lebeaut.

‘M’he empassat un extraterrestre’

Dirigida per Paul Meyer, aquesta pel·lícula d’animació doblada al català segueix les aventures d’en Gus, la Sophie i en Max, de la Força de Protecció Espacial, que després de tenir un accident amb la seva nau acaben al cervell d’un noi de 16 anys, en Norman. L’equip haurà de valer-se de l’ajuda del jove per salvar la Terra d’en Zolthard, un enemic que controla mentalment la directora de l’escola, la senyora Witherington.

‘La nova joguina’

En Sami viu feliçment treballant en un auster projecte de construcció forjat entre amics i veïns del barri. Per satisfer les necessitats de la seva dona Alice, que espera un fill, accepta una feina com a vigilant nocturn en una botiga d’articles de luxe. L’home més ric de França, que s’ha tornat fred i cruel des de la mort de la seva dona, decideix regalar al seu fill Alexandre, pel seu aniversari, l’obsequi que triï de tota la botiga per aconseguir recuperar el seu afecte i el nen tria en Sami. Així és com un home sense futur es converteix per sorpresa en la joguina d’un nen capritxós. Dirigida per Francis Verber es tracta de l’adaptació de l’exitosa pel·lícula ‘The toy’ del 1976, que es podrà trobar doblada al català.

‘¡Salta!’

L’Òscar i en Teo són dos germans molt diferents que viuen en un barri modest. Mentre que el primer prefereix passar les tardes d’estiu estudiant la teoria de la relativitat, el segon és un apassionat del futbol que no deixa passar l’oportunitat de fer alguna malifeta. En realitat, però, cadascun d’ells treballa per afrontar la desaparició de la seva mare, una prometedora científica obsessionada amb els forats de cuc. Olga Osorio debuta al capdavant de la direcció d’aquest film amb Tamar Novas, Marta Nieto, Mario Santos i Rubén Fulgencio, entre d’altres.

‘La manzana de oro’

Jaime Chávarri dirigeix l’adaptació a la gran pantalla de la novel·la ‘Ávidas pretensiones’ de Fernando Aramburu, que explica la història de tres generacions de poetes que es reuneixen en un convent per competir per un premi. Durant un accelerat cap de setmana, la sospita d’un plagi, la batalla per la presència d’una futura antologia, l’aniversari d’un poeta centenari, uns bolets verinosos i uns creuaments sexuals imprevistos, deriven en una nit d’allò més moguda. Protagonitzat per Sergi López i Marta Nieto, el film també compta amb Adrián Lastra, Carla Campra i Vicky Peña, entre el repartiment.

‘Passages’

El matrimoni d’una parella gay entra en crisi quan un d’ells inicia una apassionada aventura amb una dona més jove. Ambientada a París, la història narra la batalla d’interessos i desitjos dels tres implicats, en un drama íntim que explora la complexitat, les contradiccions i la crueltat de l’amor. Dirigida per Ira Sachs, compta amb Ben Whishaw, Franz Rogowski i Adèle Exarchopoulos com a protagonistes.

‘Notas sobre un verano’

La Marta - interpretada per Katia Borlado - és una professora adjunta de la universitat que està a punt d’anar a viure amb la seva parella Leo - Antonio Araque- però abans decideix passar el mes d’agost amb la seva família. Allà es retroba amb les seves amigues i també amb en Pablo - Álvaro Quintana - un antic amor amb el que tindrà una recaiguda que podria trastocar els seus plans de futur. Diego Llorente dirigeix el film.

‘Marco Polo’

El director Pablo Riesgo firma aquesta pel·lícula protagonitzada per l’actor Omar Banana que dona vida al protagonista de la història, en Marco. Després de la mort del seu germà Ángel haurà d’aprendre a conviure amb el dolor mentre la seva família també s’esforça per tirar endavant. El film explora la superació dels reptes personals, però també posa el focus en els desequilibris que pot presentar un nucli familiar.

‘El juego’

El film narra la història d’en Víctor i l’Eva, una parella que després de set anys de relació decideix separar-se el dia que es decreta l’estat d’alarma pel coronavirus. A causa del confinament, es veuen obligats a seguir convivint i, per no tornar-se bojos, decideixen jugar a un joc que té dues regles: començar de zero i acabar la relació quan finalitzi el confinament. Nico Furtado i Maggie Civantos protagonitzen la pel·lícula dirigida per Paco Sepúlveda.

‘Memoryland’

Un fill que ha d’afrontar la mort de la seva mare, una dona que porta les cendres del seu marit al poble i un home que perd la seva estimada. La pèrdua d’una persona estimada porta els tres personatges a plantejar-se diferents formes d’entendre la mort. Kim Quy Bui dirigeix aquest film amb Mong Giao Vu i Van Thai Nguyen, entre el repartiment.

‘Theater camp’

Conforme es va apropant l’estiu, nens d’arreu dels Estats Units tornen a un campament de teatre del nord de l’estat, un paradís per aquells que tenen aspiracions artístiques. No obstant, la seva fundadora Joan - interpretada per Amy Sedaris - cau en coma, així que la tasca de mantenir el centre recau en la resta d’excentrics professors: en Troy (Jimmy Tatro), l’Amos (Ben Platt) i la Rebecca (Molly Gordon).

La segona temporada de ‘La Rueda del Tiempo’

El pròxim 1 de setembre Amazon Prime estrena la segona temporada de ‘La Rueda del Tiempo’, una sèrie fantàstica que va gaudir de gran èxit, basada en les novel·les de Robert Jordan. Un humil i jove granger descobreix que és un personatge destinat a salvar el món o destruir-lo. Un exèrcit de poderosos mags hauran de lidiar amb el seu poder. Aquesta vegada, noves i antigues amenaces busquen els joves amics de Dos Ríos, ara que estan escampats pel món i no compten amb l’ajuda de la dona que els va ajudar i guiar en un inici.

L’esperada adaptació de ‘One Piece’ a Netflix

Basada en el manga d’Eiichiro Oda, el 31 d’agost arriba a Netflix l’esperada sèrie ‘One Piece’. Monkey D.Luffy - interpretat per Iñaki Godoy - és un jove aventurer que sempre ha volgut la llibertat, així que abandona el seu poble natal per emprendre un perillós viatge a la recerca del tresor del que parlen totes les llegendes i, convertir-se d’aquesta forma en el rei dels pirates. L’acompanyaran en Zoro, la Nami, l’Usopp i en Sanji.

A la mateixa plataforma, el 30 d’agost s’estrena la minisèrie, ‘Vivir 100 años: Los secretos de las zonas azules’, que acompanya a Dan Buettner a descobrir el secret de la longevitat. D’altra banda, el 31 d’agost es podrà veure i participar en ‘Elijo amor’, la primera comèdia interactiva de Netflix que deixa en mans de l’espectador escollir el final que es vulgui per la seva protagonista.

Finalment, l'1 de setembre arriba la cinquena temporada de la sèrie d’animació ‘Desencanto’ de Matt Groening. Ambientada en un regne de fantasia medieval, segueix les aventures de a princesa Bean, acompanyada d'Elfo i Luci.

‘The Winner’, una comèdia familiar

Sky Showtime estrena el 4 de setembre una comèdia familiar que narra la història de Viktor Hudák, un president fictici d’un petit país europeu que posa punt i final a la seva carrera per tornar a la vida civil. Quan el seu successor li tomba totes les polítiques que havia portat a terme, dona un pas endavant a casa seva en un intent de demostrar que és una persona rellevant, però es troba una família acostumada a viure sense ell. Ady Hajdu protagonitza la trama, juntament amb Ivana Chylkova i Milan Ondrik.

HBO Max estrena l’spin-off d’‘¡Hora de Aventuras!’

El 31 d’agost arriba ‘Fionna & Cake’ a HBO Max, l’spin-off de la popular sèrie d’animació ¡Hora de Aventuras!’. Aquesta sèrie d’animació està protagonitzada per les versions femenines d’en Finn i en Jake, que van debutar en un dels episodis de la sèrie original el 2011. D’altra banda, l’1 de setembre s’estrena la pel·lícula ‘Casi muerta’, protagonitzada per Natalia Oreiro i Diego Velázquez. També s'estrena la quarta temporada de 'Bendita paciencia' (5 de setembre). 

La vuitena temporada de 'Grantchester' a Filmin

Filmin estrena el 5 de setembre es podrà veure la vuitena temporada de 'Grantchester', un thriller britànic ambientat en l’any 1953, on un sacerdot investiga diversos assassinats amb l’ajuda del detectiu Geordie Keating.