Jordi Preñanosa guanya el Premi d'Honor del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Manresa

Pep Moyano, Hasmukh Kerai, Joan Ramon Deitx i Amadeu Corrons s'emporten els altres guardons del certamen, que s'exposarà l'agost de l'any vinent

Fotografia de grup  amb els guanyadors dels premis i el jurat

Fotografia de grup amb els guanyadors dels premis i el jurat / AJUNTAMENT DE MANRESA

Redacció

El fotògraf manresà Jordi Preñanosa és el guanyador del Premi d'Honor del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Manresa 2023, tal com han anunciat Foto Art Manresa, organitzador del certamen. Els altres guardons són per Pep Moyano (Primer Premi), Hasmukh Kerai (Segon Premi), Joan Ramon Deitx (premi especial de la Festa Major Infantil) i Amadeu Corrons (Premi Especial Regió7).

L'obra guanyadora de Preñanosa porta per títol Dansa en moviment i reporta a l'autor un premi de 400 euros i un trofeu de l'Ajuntament.

Els altres guardonats són Pep Moyano per la foto Correfoc infantil (primer premi de 200 euros i un trofeu de Foto Art Manresa); Hasmukh Kerai per la foto Correfoc Plana de l’Om (segon premi de 150 euros i un trofeu de Foto Art Manresa ); Joan Ramon Deitx per la foto La Pólvora (premi especial a la millor fotografia de la Festa Major infantil, amb 150 euros un trofeu de l’Ajuntament de Manresa); i Amadeu Corrons per la foto Festa del Correfoc (premi especial Regio7 a la millor fotografia de reportatge, amb una subscripció de mig any al diari).

El veredicte s'ha fet públic a les instal·lacions de Foto Art Manresa, al Casal de les Escodines.

L'exposició amb les obres presentades a concurs es durà a terme durant la Festa Major de l'any vinent.

El concurs organitzat per Foto Art Manresa té la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Manresa de Festa, Regió7 i la Federació Catalana de Fotografia.