La revista Cavall Fort recupera els Barrufets després de 25 anys

A partir d’aquest novembre i fins al juny cada número incorporarà un episodi d’aquesta nova aventura

La portada del número de Cavall Fort d'aquest mes de novembre, protagonitzat pels Barrufets

La portada del número de Cavall Fort d'aquest mes de novembre, protagonitzat pels Barrufets / Edicions Cavall Fort

ACN

La revista infantil Cavall Fort ha recuperat els Barrufets després de vint-i-cinc anys amb un àlbum del guionista i dibuixant Tebo. Els famosos personatges blaus tornaran a aparèixer a les pàgines de la publicació que els va fer parlar català fa més de cinquanta anys de la mà de ‘Qui és aquest barrufet?’, una proposta que s’endinsa en el món creat per Peyo per fer un homenatge a uns personatges que han format part de la vida de diverses generacions de petits i grans. A partir d’aquest mes de novembre i fins al juny, a cada número es podrà llegir un episodi d’aquesta nova aventura plena d’humor.

Tebo ha creat uns dibuixos especials i una història pensada per nous lectors que, a la vegada, incorpora referències i situacions que apel·laran a la nostàlgia dels adults que van seguir durant anys les aventures dels personatges blaus a Cavall Fort.

Aquests van aparèixer per primera vegada l’any 1967, traduïts per Albert Jané. Ara, durant aquests pròxims mesos, els barrufets es retrobaran a les pàgines de la revista amb altres còmics clàssics com Ot, el bruixot o Sergi Grapes i coneixeran nous personatges com l’Heura, en Pesquis i la Baliga, en Joan Amades o el Senyor Pot.

Pel que fa a l’àlbum ‘Qui és aquest barrufet?’ es publicarà el primer trimestre del 2024 per l’editorial Base.