El limpiador, la comèdia negra de la BBC que protagonitza l’humorista britànic Greg Davies, sestrenarà el proper dilluns 25 a la plataforma Movistar Plus+.

La seva trama gira al voltant de la feina de Wicky, que es dedica a netejar escenes de crims. Això el durà a viure tot un seguit d’històries rocambolesques. Ho fa en episodis que són independents i autoconclusius i que compten amb convidats especials de la categoria d’Helena Bonham Carter, David Mitchell, Donald Sumpter, Layton Williams o Jo Hartley.

Es tracta d’una adaptació de la sèrie de culte alemanya Der Tatortreiniger (2011), en què el netejador d’escenes de crims coneixerà gent de tots tipus. Des de coneguts de les vícitmes fins als propis assassins. Pel seu caràcter innocent i extrovertit, però, passarà més hores xafardejant que netejant i sentirà història tant humanes com increïbles.

La sèrie té sis capítols que apareixeran un cada dilluns a partir de la setmana que ve, i té confirmada una segona temporada que la plataforma també oferirà.