'Joc de cartes' fa el salt a laSexta i el presentarà Alberto Chicote

El xef afronta un nou repte a la cadena d'Atresmedia: traslladar a l'àmbit estatal l'èxit televisiu de TV3

Ricky García

Atresmedia tornarà a apostar pels concursos de cuina de la mà d'Alberto Chicote a partir de la temporada vinent. I ho farà adaptant per a la Sexta l'exitós 'Joc de cartes' de TV3, segons avança el portal Yotele.

L'espai presentat per Marc Ribas a la cadena pública catalana ja és una adaptació del programa 'My restaurant rocks', un format internacional que s'ha emès amb èxit a nombrosos països, en què diversos restaurants competeixen entre si per convertir-se en el millor en la seva categoria.

Ara serà Alberto Chicote que convidarà a jugar restaurants de tot Espanya. El propietari de cada negoci haurà de convidar a menjar tres competidors, que hauran d'analitzar i valorar diferents característiques del seu local com ara la ubicació, la decoració i la neteja, a més del seu menú (la varietat de la carta i qualitat dels diferents plats), el servei, el preu i l'organització. Els tres 'rivals' tindran llibertat per colar-se a tots els racons del restaurant, ja que qualsevol informació és important per conèixer a fons la seva competència, que hauran de valorar de forma objectiva.

Alberto Chicote en 'Pesadilla en la cocina'

Alberto Chicote a 'Pesadilla en la cocina'

Al final de cada servei, els comensals puntuaran en privat i en secret el restaurant amfitrió. El resultat final es desvetllarà a l'últim moment i inclourà el vot del presentador. El guanyador serà considerat el millor restaurant de la seva especialitat i s'emportarà un premi en metàl·lic, que obligatòriament haurà d'invertir en el negoci.

A més de TV3, l'espai també s'ha emès a la televisió basca i a Telemadrid, on se'n van fer dues temporades titulades 'La cuenta por favor', presentades per Miguel Cobo, xef amb estrella Michelin que es va fer conegut com a participant del concurs d'Antena 3 'Top Chef'.

Segons la informació a què ha tingut accés Yotele, l'edició estatal de 'Joc de cartes' que prepara laSexta, i que estarà produïda per Zeppelin TV (Banijay Iberia), començarà el rodatge a principis de la tardor, amb l'objectiu que pugui estar disponible per emetre a partir dels primers mesos del 2024.