Antena 3 revela els actors de 'Sueños de llibertad', la sèrie que substituirà 'Amar es para siempre'

Els protagonistes de 'Sueños de llibertad'

Els protagonistes de 'Sueños de llibertad' / ANTENA 3

Yotele

Antena 3 ha arrencat el rodatge de 'Sueños de llibertad', la nova sèrie diària que substituirà 'Amar es para siempre' després del seu final. Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay seran els protagonistes de la ficció, segons ha revelat aquest dimarts el canal principal d'Atresmedia.

Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet, Guillermo Barrientos, Carolina Lapausa, Alexandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milán, Candela Cruz, Amanda Cárden i Pablo Béjar completen el repartiment de la sèrie, que com va avançar aquest portal, estarà ambientada als anys 50.

Al llarg dels seus episodis, de 50 minuts de durada, 'Sueños de llibertad' narrarà la història de Begoña Montes, una dona atrapada en un matrimoni tòxic però amb un futur optimista i esperançador per la seva incessant recerca de la llibertat. Temes com ara la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran de trames, subtrames i grans girs aquesta nova aposta.

Sinopsi de 'Sueños de llibertad'

Any 1958. Begoña Montes fuig a través del bosc al costat de la petita Julia, la seva fillastra. Begoña és la nova esposa de Jesús de la Reina, el vidu d'or de la comarca, amo d'una important empresa de productes de tocador, Perfumerías de la Reina. Begonya corre amb la nena, quan Jesús les atrapa i dispara a sang freda. Haurà ferit Begonya? Què ha passat perquè Jesús perdi el cap i dispari a la seva pròpia dona?