Anna Simon presentarà la rifa de La Grossa de Cap d’Any

La periodista estarà acompanyada pels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera durant l’anunci dels resulats del sorteig de diumenge

La presentadora Anna Simon, en una imatge d’arxiu | DDG

La presentadora Anna Simon, en una imatge d’arxiu | DDG / ddg. girona

ddg. girona

El sorteig de La Grossa de Cap d’Any, aquest diumenge a les 12.55, estarà presentat per la periodista Anna Simon, amb els humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera. TV3 oferirà en directe l’onzena edició del sorteig des de les instal·lacions de Sant Joan Despí.

Aquest any, la transmissió del sorteig de La Grossa de Cap d’Any arriba amb una novetat especial: l’anunci dels resultats del sorteig digital de La Dooble, amb els 6 números guanyadors i les entitats premiades. Aquest joc de loteria, adreçat a tota la ciutadania, està creat especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya que han distribuït els números guardonats.

En aquesta edició, el joc de La Dooble acompanya La Grossa de Cap d’Any, de manera que en una mateixa participació hi ha dos números, un participa a La Dooble i l’altre a La Grossa de Cap d’Any.

Amb un total de 100.000 números disponibles per a la venda, aquest any es posen a disposició dels participants 50 bitllets de La Grossa. D’aquests, cinc estan disponibles en format electrònic, i cada bitllet té un preu de 10 euros.

Els grans premis consten de cinc categories. El primer és La Grossa, amb un premi de 200.000 euros per cada bitllet. Seguidament, el segon ascendeix a 65.000 euros per bitllet, mentre que el tercer premi és de 30.000 euros per bitllet. També hi ha dos quarts premis, els quals atorguen 10.000 euros per bitllet, i finalment, tres cinquens premis, amb un valor de 5.000 euros per bitllet.

El sorteig de La Grossa de Cap d’Any de l’any passat va deixar el primer premi a la ciutat de Barcelona, el segon a Sant Just Desvern i el tercer a Cardedeu.

Els quarts premis van anar majoritàriament a Tortosa, Cardona, Sant Boi de Llobregat, Argentona i Molins de Rei i va repartir els cinquens premis a Cabrera de Mar, Sant Cugat, Barcelona, Gelida i Berga.