Benidorm Fest 2024 arrenca la competició aquest dimarts: hora i actuacions de la primera semifinal

La gala s'emetrà a La 1 i RTVE Play a partir de les 22:50 hores

Tots els concursants sobre l'escenari del Benidorm Fest 2024

Tots els concursants sobre l'escenari del Benidorm Fest 2024 / Roberto Plaza

EFE

La tercera edició del Benidorm Fest arrenca aquest dimarts la competició oficial amb la celebració de la primera semifinal, que comptarà amb noms familiars per al gran públic com Angy Fernández i Miss Caffeina i altres més anònims però que amb opcions de triomf com Sofía Coll o Nebulossa. La gala s'emetrà a La 1 i RTVE Play a partir de les 22:50 hores.

Com en els dos anys anteriors, el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm (Alacant) acollirà aquesta ronda preliminar en la qual només la meitat dels seus vuit participants aconseguiran el passi a la final que tindrà lloc dissabte que ve, 3 de febrer, per a triar al representant d'Espanya per anar a Eurovisió 2024.

Des de RTVE insisteixen que serà una gala d'alt nivell, amb posades en escena encara més espectaculars, gràcies en part a un escenari més dotat quant a possibilitats tècniques, jocs de llums i pantalles. L'objectiu és millorar la xifra d'1.040.000 teleespectadors (un 10% de quota de pantalla) que van seguir aquesta semifinal el 2023 i consolidar un format que ja s'ha provat eficaç en altres aspectes, com el reclam turístic o la publicació de cançons de gran importància com 'Nochentera', 'SloMo' o 'Ai Mamà'.

RTVE ha publicat a les seves xarxes socials l'ordre d'actuació de la gala, que constarà de les següents actuacions:

Aquesta semifinal serà a més la primera prova de foc per a un trio completament renovat de presentadors, Marc Calderó i Ana Prada amb Ruth Lorenzo al capdavant quan es compleixen 10 anys de la seva participació en Eurovisió, i d'un jurat que compta amb Carlos Baute, Guilli Milkyway, Ángela Carrasco i Beatriz Luengo en qualitat de presidenta.