«El món del Pot Petit» aterrarà al SX3 el 21 de març

El Cinema Truffaut de Girona acollirà demà al migdia la preestrena del programa infantil

Fotograma del format «El món del Pot Petit»

Fotograma del format «El món del Pot Petit» / 3Cat

Redacció. Manresa

El Pot Petit entrarà a formar part a partir del pròxim dijous 21 de març de l’SX3 amb El món del Pot Petit, un nou programa que convida l’audiència a «descobrir aquest univers tant màgic i divertit juntament amb els personatges d’en Pau i la Jana i els seus amics de dins el Pot Petit».

A cada capítol, que té una durada aproximada de 15 minuts, en Pau i la Jana entraran dins el Pot Petit d’un salt i hi viuran un munt d’aventures i reptes. Mitjançant tres daus el Pot Petit es comunicarà amb ells. El primer dau desvetllarà el personatge protagonista del capítol, el segon dau donarà alguna pista sobre el repte que hauran de resoldre al taller de la seva amiga la formiga i, finalment, el tercer dau els indicarà alguna cosa que farà que l’aventura sigui més especial.

El programa consta inicialment de 10 capítols, que s’emetran setmanalment a través de la plataforma del SX3. El lliurament d’estrena estarà especialment dedicat a la festa de la Pasqua.

La preestrena d’El món del Pot Petit tindrà lloc demà dissabte a les 12h al cinema Truffaut de Girona. Hi estan convocats tots els mitjans, l’equip del programa i els guanyadors del concurs que ha llençat el canal SX3 per convidar a la preestrena a 25 súpers i les seves famílies.