A Netflix s'estrena la sèrie de misteri «The One» i «El reino perdido de los piratas», una ficció que mescla documental. I la comèdia «El día del sí», amb Jennifer Garner.

A HBO, no s'espera cap serial, però arriba la pel·lícula de superherois «La Liga de la Justicia», la versió d'aquest film del director Zack Snyder i el drama «El americano impasible», amb Michael Caine.

A Disney plus i STAR s'estrena «El show de Cleveland», l'spin-off d'un dels personatges de «Padre de Familia» i les pel·lícules «Isla de perros», de Wes Anderson, nominada als Oscars com a millor pel·lícula d'animació el 2018, «La playa» amb Leonardo DiCaprio i «60 segundos» amb Angelina Jolie i Nicolas Cage

A Amazon Prime Video arriben les comèdies «Chicos Buneos» i «Nekrotronic», la docusèrie «Making the Mark» i la tercera temporada de «The Good Fight».

I a Movistar+ s'estrena el drama «Un amigo extraordinario», amb Tom Hanks, que tracta sobre la vida de Fred Rogers, creador i presentador d'un programa infantil durant els anys seixanta a Estats Units; «Little Monster», una comèdia de terror sobre zombies, i els drames «El glorioso caos de la vida» i «El suelo bajo mis pies».