L’Igualada Mentoring arriba al final de la 3a edició amb 8 parelles de mentors i mentorats

El programa de suport a micropimes i autònoms reuneix professionals de sectors diversos

Mentorats de la 3a edició de l'Igualada Mentoring

Mentorats de la 3a edició de l'Igualada Mentoring / UEA

Redacció

El programa Igualada Mentoring, de suport a micropimes i professionals autònoms, està a punt de concloure la 3a edició consecutiva, que es va iniciar el setembre passat. El programa, que va néixer en plena pandèmia, rep l’impuls de l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia.

Més d’una quarantena d’empreses i professionals han participat en aquesta tercera edició i, gràcies al mentoratge de professionals experts que col·laboren voluntàriament en el programa, han pogut rebre un assessorament i acompanyament en què s’ha posat el focus en la gestió, organització i planificació dels negocis.

En l’Igualada Mentoring s’han format un total de 8 parelles de mentors i mentorats de sectors professionals diversos: escola d’idiomes, de dansa, un coworking, taller d’artesania, un negoci online de teràpies, un estudi d’arquitectura, un centre de suport acadèmic i un projecte musical.

Els mentorats són majoritàriament persones joves amb un negoci amb menys de 5 anys de trajectòria, i els mentors són empresaris i directius de la comarca de l’Anoia amb una llarga trajectòria i experiència, procedents de diversos sectors com el màrqueting digital.