L'ACEB inicia el procés electoral per formar la nova junta directiva

El termini per presentar candidatures de l'associació d'empresaris berguedans finalitza dimecres que ve

Josep Maria Serarols, actual president de l'ACEB, davant la seu de l'associació

Josep Maria Serarols, actual president de l'ACEB, davant la seu de l'associació / Arxiu/Andrea Izquierdo

Redacció

L'Associació Comarcal Empresaris Berguedà (ACEB) ha iniciat el procés electoral de renovació de la junta directiva per al mandat 2023-2027. Les empreses sòcies de l’ACEB tenen temps fins dimecres que ve, 31 de maig, a la tarda per presentar la seva candidatura.

La candidatura ha d’estar formada per un nombre mínim de 6 membres i un màxim de 15, i cal indicar les persones que exerciran el càrrec de president/a, vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a i vocals. El termini de presentació es tanca a les 15 hores del dia 31 de maig del 2023.

Tots els associats poden ser electors i poden ser elegibles i, per poder exercir aquests drets, cal estar al corrent de la quota fixada. La candidatura ha d’anar acompanyada del suport d’almenys un 10% dels membres de l’assemblea general.

Un cop passat termini, el mateix dimecres 31 de maig a les 17 hores s’escollirà per sorteig la junta electoral.

Les eleccions tindran lloc el dilluns 12 de juny. El col·legi electoral, establert a la seu de l’ACEB (plaça Tarascon, 8, baixos, Berga) obrirà de 18 hores a 20 hores.

En el cas que es presenti una única candidatura, la junta electoral procedirà directament a la proclamació dels seus components com a elegits.