La patronal del metall de la Catalunya central premia Elèctrica Industral LO-AL i Pàver Fontime

La Torre Busquet acollirà divendres que ve el sopar anual del sector metal·lúrgic, amb motiu de la festa de Sant Eloi

Un moment del sopar de l'any passat, a l'Estany Clar de Berga

Un moment del sopar de l'any passat, a l'Estany Clar de Berga / Montse Soler

Redacció

El sector metal·lúrgic de la Catalunya central celebrarà el proper divendres 1 de desembre la seva trobada anual per commemorar el dia de Sant Eloi, patró del metall. Enguany la trobada torna al Bages, concretament al restaurant Torre Busquet de Manresa. Els assistents, prop d’un centenar, podran escoltar la xerrada del manresà Xavier Obradors, professor de recerca de l’ICMAB-CSIC, expert en nanomaterials i superconductors, que dissertarà sobre les possibilitats que ofereixen els nous materials per a dur a terme una transició energètica sostenible.

També es farà el reconeixement a la trajectòria de dues empreses associades a la PMCC: Elèctrica Industrial LO-AL, S.L. situada a Sant Fruitós de Bages, dedicada al manteniment elèctric i a les telecomunicacions industrials i a les instal·lacions elèctriques mineres des de fa 50 anys; i Pàver Fontime S.L., també de Sant Fruitós de Bages, líder en estampació metàl·lica en fred per a l’automoció, que compleix 75 anys d’activitat;

En el decurs de l’acte els assistents podran participar en un “quiz” que els permetrà avaluar els seus coneixements sobre el sector del metall de la Catalunya Central i optar a un dels premis que obtindran els tres millors classificats.

A la celebració hi assistiran representants de la Unió Patronal Metal•lúrgica, CECOT, Cambra de Comerç de Manresa, PIMEC Catalunya Central, Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Unió Empresarial de l’Anoia, FUB-UCC, EPSEM-UPC i EURECAT, entre d’altres.