Segueix-nos a les xarxes socials:

L'agència S&P manté el rating sobre Grifols tot i les acusacions de Gotham i defensa que té liquiditat per al pròxim any

Un informe avisa que noves acusacions podrien afectar negativament la farmacèutica catalana

L'agència S&P manté el rating sobre Grifols tot i les acusacions de Gotham i defensa que té liquiditat per al pròxim anyAina Martí

L'agència de qualificació creditícia S&P manté el rating sobre Grifols en 'B+' malgrat les acusacions de Gotham City. En un informe publicat aquest divendres, S&P assegura que la farmacèutica catalana té liquiditat suficient per als pròxims dotze mesos i ho atribueix a la "recuperació global" del mercat del plasma i a la venda del 20% de la xinesa Shangai RAAS. Ara bé, el document també avisa que si es publiquen noves informacions, podrien suposar un impacte negatiu a la multinacional. "Més acusacions infundades de baixistes podrien afectar el sentiment del mercat a curt termini i això podria afectar a la posició de Grifols en els mercats de crèdit", apunta el document de l'agència.

"Això es podria traduir en dificultats per a Grifols per accedir al mercat de capitals de deute, amb possibles impactes en la seva liquiditat", agrega. S&P detalla que preveu que durant el 2024 el marge de l'Ebitda ajustat es mantingui proper al 22%, enfront del 18% del 2023. 

Millenium torna a elevar la seva posició baixista a Grifols

Precisament aquest divendres el fons Millenium International Management ha tornat a elevar la seva posició baixista a Grifols, cosa que vol dir que especula amb la seva caiguda a borsa. Després que dimecres aflores una participació del 0,53%, dos dies després la seva presència en el capital de la farmacèutica catalana ja ascendeix al 0,66%.

Prem per veure més contingut per a tu