UGT i CCOO convoquen vaga parcial a Rodalies els dies 16 i 17 de febrer

Els sindicats justifiquen l'aturada del servei per la falta de personal

Un comboi de Renfe

Un comboi de Renfe / RENFE

ACN

UGT i CCOO han convocat dues jornades de vaga a Rodalies els dies 16 i 17 de febrer. Segons han informat aquest divendres en un comunicat, les aturades seran entre les 7 i les 9 hores i de 15 a 17 hores. Els sindicats justifiquen la mesura després de "reclamar reiteradament la necessitat imperant de personal a Rodalies" i apunten cap als serveis comercials. UGT i CCOO assenyalen que manquen interventors als trens, a les estacions i especialment al Centre de Gestió de Rodalies de Catalunya. Tot plegat, subratllen "provoca un greu empitjorament en la qualitat del servei" i reclamen "ràpides solucions".

Els sindicats emplacen els serveis comercials de Renfe Alta Velocitat, Llarga Distància i Trens Internacionals a fer les mateixes aturades per aconseguir "majors mesures de conciliació".

CCOO i UGT recorden que el Centre de Gestió de Rodalies de Catalunya és el que concentra un major nombre d'incidències a l'Estat, "amb xifres set vegades majors que el de la segona comunitat en nombre de casos".