La manresana Empatif s’expandeix i obre una nova oficina a la Corunya

L'empresa de recursos humans preveu repetir enguany una facturació de 30 milions d'euros

Taller a la ser manresana d'Empatif

Taller a la ser manresana d'Empatif / Empatif

Redacció

L’empresa manresana de recursos humans Empatif obre la seva primera oficina a la Corunya. Amb aquesta obertura, Empatif arriba a la desena d’establiments, i suposa la seva quarta sucursal fora de Catalunya

Amb aquesta expansió, l’empresa introdueix els seus serveis integrals de gestió de recursos humans al municipi gallec, que se centren en la selecció i contractació de talent, formació i prevenció de riscos laborals.

L’elecció de la Corunya respon, segons Empatif, «a una anàlisi acurada de les necessitats de recursos humans a la regió, considerant tant el volum d’ocupació actual com el potencial de creixement laboral, i la creació de noves empreses». Segons les dades d’Empatif, 3.949 empreses es van crear a Galícia al llarg de 2023, la qual cosa suposa un 4,3% més que en 2022.

L'obertura d'aquesta nova oficina representa "una fita emocionant" per a Empatif. “Estem compromesos a brindar un servei excepcional als nostres clients a la Corunya. Aquesta expansió ens permetrà estar més prop dels nostres clients i oferir-los solucions adaptades a les seves necessitats específiques”, explica Albert Bartomeus, CEO i director de Desenvolupament de Negocis de Empatif.

Previsions i objectius 2024

El 2023, el grup va registrar una facturació de 30 milions d'euros, amb la previsió d'aconseguir els 30 milions d'euros aquest 2024 i continuar expandint la seva xarxa a Espanya. Empatif ja és present a Manresa, Vic, Sabadell, Granollers, Barcelona, Girona, Madrid, Alcalá de Henares, Saragossa i ara a Galícia, i compta amb un equip global format per més de 100 persones.

Subscriu-te per seguir llegint